JobbGPS

Välkommen till Jobb GPS 2025

Tisdag 13 mars 2024 kommer årets jobb- och utbildningsmässa äga rum på Gummifabriken i Värnamo. 
Som utställare får du möjlighet att inspirera studenter och arbetssökande i vår region.

Bokning:

Du anmäler dig som utställare genom att fylla i formuläret på vår startsida. Vi skickar ut mer information om mässan när den närmar sig. Sista anmälningsdag är 24 februari

Det här ingår:

Kostnaden för att ställa ut på mässan är 995 kr exklusive moms. I priset ingår ett 180 cm långt monterbord, wifi och 2 fikabiljetter. Vill du boka flera montrar eller köpa till extra fikabiljetter fyller du i det i anmälningsformuläret.

Du kan även köpa till extra fika på Madame Brasserie i Gummifabriken. 

Speakers Corner:

Nytt för Jobb GPS 2025 kommer vara ett ”speakers corner” i foajén till Gummifabrikens huvudentré där alla som vill kommer få möjlighet att prata till besökarna om sina verksamheter. 

Avbokning:

Skulle du vilja avboka din monter mejlar du oss på info@jobbgps.se eller avbokar via avbokningslänken som ligger i bekräftelsemejlet du mottar vid slutförd bokning.

Hitta till Gummifabriken i Värnamo: 

Tid & plats

Mässan äger rum på Gummifabriken i Värnamo och pågår mellan 09:00 – 13:00. Du som utställare får en monterplats tilldelad i samband med att vi kontaktar dig inför mässan.

Tänk på att du som utställare är på plats i god tid innan mässan öppnar för att ställa i ordning din monter. Gummifabriken öppnar för dig som utställare klockan 08:00 på morgonen. Du får inte plocka ihop din monter innan mässan är slut. 

Schema

08:00 – Gummifabriken öppnar för dig som utställare
09:00
– Mässan öppnar
13:00 – Mässan stänger

Bra att veta

Du som utställare får inte ha mer än 70 cm mellan väggen bakom dig och din monter. 

Tar du som utställare med dig eget monterbord behöver du informera oss om det på info@jobbgps.se.

Du som behöver el till din monter behöver kontakta oss på info@jobbgps.se. Sista dagen för att anmäla behov av el är 29 februari.

Du får under inga omständigheter sätta upp någonting på väggarna i Gummifabriken.

Scanna QR-koden för att ta del av mässkarta

Kriminalvården på Sverigeturné

Hur är det egentligen att sitta i fängelse? Finns det wi-fi? Hur är det att jobba i Kriminalvården? Kriminalvården besöker Jobb GPS och pratar kriminalvård med dig. Inne i Kriminalvårdens trailer som kommer stå på plats finns en riktig cell som man kan titta in i. De visar upp filmer från olika delar av verksamheten och du kan också besöka anstalter och häkten genom VR-glasögon.

Gummifabrikens parkering mellan kl. 09:00-15:00

Kurs i Linkedin

Lotta Ryman på OnePartnerGroup, Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag, kommer inspirera och informera om hur du bäst utnyttjar Linkedin! Ett inspirerande pass som passar både dig som arbetssökande, student och företagare då LinkedIn är världens största professionella nätverk med oändliga möjligheter.

Vid två tillfällen under dagen kommer du ha möjlighet att ta del av kursen som är helt kostnadsfri och öppen för såväl utställare som studenter och arbetssökande. 

Linkedinkurs kl. 09:45 i Gislow (plan 1)

Linkedinkurs kl 10:45 i Gislow (plan 1)

Skrivarservice & Global Grant på biblioteket

Vill du som besökare till mässan skriva ut ditt CV och lämna till potentiella arbetsgivare eller utbildningssamordnare kommer det finnas möjlighet att använda skrivare, helt kostnadsfritt, på biblioteket i Gummifabriken. 

På biblioteket kan du även få hjälp med att söka stipendie via Global Grant.  

Starta eget företag

Du som går i tankarna om att starta eget företag kan passa på att byta några ord med Adam, affärscoach på Science Park, som kommer finnas på mässan. Adam kan stötta dig som vill göra något stort med dina idéer – helt kostnadsfritt! Science Park kommer även hålla föreläsning om att starta eget företag vid två tillfällen under dagen.

Science Park föreläsning kl. 10:15 i Gislow (plan 1)

Science Park föreläsning kl. 11:15 i Gislow (plan 1)

Campus Värnamo

Din väg till drömjobbet.

Yrkeshögskola eller högskola, vad är skillnaden? Besök Teknikcenter på plan 2 där Campus Värnamo kommer finnas på plats. 

Campus Värnamo kl. 9:15 på Teknikcenter (plan 2)

Campus Värnamo kl. 11:00 på Teknikcenter (plan 2)

Välkommen till södra Sveriges största jobb- och utbildningsmässa.

Den 13 mars 2025 genomförs mässan på Gummifabriken i Värnamo .