Välkommen till Jobb GPS 2023

Onsdag 8 mars 2023 kommer årets jobb- och utbildningsmässa äga rum på Gummifabriken i Värnamo. 
Som utställare får du möjlighet att inspirera studenter och arbetssökande i vår region.

Bokning:

Du anmäler dig som utställare genom att fylla i formuläret på vår startsida. Vi återkommer till dig med mer information när datumet för mässan närmar sig. Sista anmälningsdag är 20 februari

Det här ingår:

Kostnaden för att ställa ut på mässan är 500 kr exklusive moms. I priset ingår ett 180 cm långt monterbord och fikabiljetter för två personer. Vill du boka flera montrar eller köpa till extra fikabiljetter kontaktar du oss på info@jobbgps.se

Du kan när som helst under dagen lösa in dina fikabiljetter och köpa till extra fika på Madame Brasserie i Gummifabriken. 

Avbokning:

Skulle du vilja avboka din monter mejlar du oss på info@jobbgps.se.

Tid & plats:

Mässan äger rum på Gummifabriken i Värnamo och pågår mellan 09:00 – 12:00. Du som utställare får en monterplats tilldelad i samband med att vi kontaktar dig inför mässan. 

Tänk på att du som utställare är på plats i god tid innan mässan öppnar för att ställa i ordning din monter. 

Schema:

09:00 – Mässan öppnar
09:45 – Kurs i Linkedin med OnePartnerGroup (Gislow)
10:15 – Starta eget med Science Park (Gislow)
10:30 – Prisutdelning Årets yrkesinspiratör & Årets möjliggörare (Livesalen)
10:45 – Kurs i Linkedin med OnePartnerGroup (Gislow)
11:15 – Starta eget med Science Park (Gislow)
12:00 – Mässan stänger

Bra att veta:

Du som utställare får inte ha mer än 70 cm mellan väggen bakom dig och din monter. Detta är av säkerhetsskäl.

Tar du som utställare med dig eget monterbord behöver du informera oss om det på info@jobbgps.se då vi behöver ta hänsyn till det i planering av monterplatser.

Du som behöver el till din monter behöver kontakta oss på info@jobbgps.se och i mejlet specificera vad du behöver el till. Detta är för att det begränsat med platser med el och vi kommer inte ha möjlighet att förse alla montrar med el. Sista dagen för att anmäla behov av el är 28 februari. 

Vad som händer på mässan

Kurs i Linkedin

Lotta Ryman på OnePartnerGroup, Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag, kommer inspirera och informera om hur du bäst utnyttjar Linkedin! Ett inspirerande pass som passar både dig som arbetssökande, student och företagare då LinkedIn är världens största professionella nätverk med oändliga möjligheter.

Vid två tillfällen under dagen kommer du ha möjlighet att ta del av kursen som är helt kostnadsfri och öppen för såväl utställare som studenter och arbetssökande. 

Linkedinkurs kl. 09:45 i Gislow (våning 2)

Linkedinkurs kl 10:45 i Gislow (våning 2)

Skrivarservice på biblioteket

Vill du som besökare till mässan skriva ut ditt CV och lämna till potentiella arbetsgivare eller utbildningssamordnare kommer det finnas möjlighet att använda skrivare, helt kostnadsfritt, på biblioteket i Gummifabriken. 

Starta eget företag

Du som går i tankarna om att starta eget företag kan passa på att byta några ord med Adam, affärscoach på Science Park, som kommer finnas på mässan. Adam kan stötta dig som vill göra något stort med dina idéer – helt kostnadsfritt! Science Park kommer även hålla föreläsning om att starta eget företag vid två tillfällen under dagen.

Science Park föreläsning kl. 10:15 i Gislow (våning 2)

Science Park föreläsning kl. 11:15 i Gislow (våning 2)

Välkommen till södra Sveriges största jobb- och utbildningsmässa 2023.

Den 8 mars 2023 genomförs mässan på Gummifabriken i Värnamo .